TRAXTER MAX DPS HD10 T
TRAXTER MAX DPS HD10 T
VELG DET OG TA DET MED DEG. Komfortabel servostyring gjør Traxter MAX til en arbeidshest som gjør jobben din enda enklere. Med heavy-duty Rotax-motor, kapasitet til 6 personer, fleksibel oppbevaring og Visco-Lok QE 4WD får du jobben gjort. Opp til 60 km/t
Fra 261 913,-
Spesifikasjoner
  • 82 hk (61 kW)
  • 31,8 cm bakkeklaring
  • 27 tommers Maxxis† Coronado dekk
  • VERSA-PRO benkesete
  • Dynamisk servostyring (DPS)

KOMPROMISSLØS OPPBEVARING

Vi starter med et dashbord med avtakbar verktøykasse, oppbevaringspalss og beveger oss videre til 680 kg nyttlast - 793.8 kg for MAX - det er helt tydelig at Traxter vil få det gjort.


VIRKELIG PRAKTISKE DISPLAYER

Alt du trenger å kontrollere for den perfekte turen. 4.5” eller 7.6” bredt digitalt display med lys som er lesbare under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig.


INNOVATIVT FJÆRINGSOPPSETT

Komfort og egenskaper: en redesignet buet dobbel A-arm frontfjæring og buet TTA bakhjulsfjæring gir opptil 28 cm fjæringsvei, bedre stabilitet, kontrollert respons og forbedret styrke.

TRAXTER MAX DPS HD10 T

Nye TRAXTER MAX DPS HD10 T

VELG DET OG TA DET MED DEG

Komfortabel servostyring gjør Traxter MAX til en arbeidshest som gjør jobben din enda enklere. Med heavy-duty Rotax-motor, kapasitet til 6 personer, fleksibel oppbevaring og Visco-Lok QE 4WD får du jobben gjort.

TRAXTER MAX DPS HD10 T

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye TRAXTER MAX DPS HD10 T?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Personvern