TRAXTER PRO DPS HD10 T
TRAXTER PRO DPS HD10 T
PERFEKT PLATTFORM. Verdens beste Can-Am med 180 x 138 cm lasteplan og kraften til å frakte det meste off-road. Traxter PRO er konstruert for å flytte grensene for hva en SSV kan gjøre på arbeidsplassen, gården, jaktturen eller andre turer hvor du trenger en arbeidshest med enestående lastekapasitet.
Fra 242 913,-
Spesifikasjoner
  • 82 hk (61 kW)
  • 33 cm bakkeklaring
  • 27-tommers Maxxis† Coronado dekk
  • 1136 kg slepekapasitet
  • Blokkeringsfrie bremser (ABS)

KOMPROMISSLØS OPPBEVARING

Vi starter med et dashbord med avtakbar verktøykasse, oppbevaringspalss og beveger oss videre til 680 kg nyttlast - 793.8 kg for MAX - det er helt tydelig at Traxter vil få det gjort.


VIRKELIG PRAKTISKE DISPLAYER

Alt du trenger å kontrollere for den perfekte turen. 4.5” eller 7.6” bredt digitalt display med lys som er lesbare under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig.


INNOVATIVT FJÆRINGSOPPSETT

Komfort og egenskaper: en redesignet buet dobbel A-arm frontfjæring og buet TTA bakhjulsfjæring gir opptil 28 cm fjæringsvei, bedre stabilitet, kontrollert respons og forbedret styrke.

TRAXTER PRO DPS HD10 T

Nye TRAXTER PRO DPS HD10 T

PERFEKT PLATTFORM

Verdens beste Can-Am med 180 x 138 cm lasteplan og kraften til å frakte det meste off-road. Traxter PRO er konstruert for å flytte grensene for hva en SSV kan gjøre på arbeidsplassen, gården, jaktturen eller andre turer hvor du trenger en arbeidshest med enestående lastekapasitet.

TRAXTER PRO DPS HD10 T

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye TRAXTER PRO DPS HD10 T?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Personvern