Rave Enduro
Rave Enduro
En spesialist på terrengløp og voldsomme løyper får økt ytelse med den nye PPS³-fjæringen bak. Vinnerkombinasjonen er bygget på løpsklare detaljer og forsterket struktur. Hastigheten leveres av den revolusjonerende Rotax 600R E-TEC-motoren.
Fra 189 400,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 600R E-TEC motor
  • PPS³ bakfjæring / LFS+ frontfjæring
  • KYB 46 HLCR Kashima støtdempere
  • 7,2” bredt digitalt display, Racing-type rammeforsterkninger, four-piston RS-brems, aluminium gasshendel-holder og klar for montering av slipphjul

TREDJE GENERASJON

Kjør hardere, kjør lenger. PPS³-fjæringen bak tar ytelsen til Lynx Rave langt fra konkurrentene. Den kontrollerte vektoverføringen på fjæringen bak, bevegelsessensitivitet og kjørekomfort kan ikke matches – og ikke glem dens suverene ytelser.


STYREPRESISJON

Blade XC+ ski fullfører den presise kontrollen til Lynx Rave sport-snøscooter. Skien er lengre, smalere og lettere enn forgjengeren, noe som gir god stabilitet og vedlikeholder egenskapene under varierende snøforhold.


DEN BESTE KONTROLLEN

Kjøreopplevelsen til Lynx Rave baserer seg på den optimale vektfordelingen og avanserte ergonomien i Radien-rammen. Kjørestillingen er avslappet, og det smale designet på snøscooteren legger til rette for en aktiv kjørestil.

Rave Enduro

Nye Rave Enduro

OPPRETTHOLDER TRADISJONEN

Lynx Rave er velkjent for sin enestående suksess på europeiske racerløyper. Tradisjon forplikter, og vi viderefører den med stolthet.

Rave Enduro

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Rave Enduro?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Personvern